• 1399/09/27
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س)آباده

رئیس دانشکده پرستاری در پیامی روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت

رئیس دانشکده پرستاری در پیامی روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفت

به مناسبت 27آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه علیرضا توکل در پیامی این روز را تبریک گفت:

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س): در متن پیام معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
در تقویم کشور ما نامگذاری روزها علتی دارد و یادآور خاطرات و فعالیتها یا رشادتهای زنان و مردانی است که زندگی امروز ما مدیون تلاشهای علمی و عملی آنهاست.
27آذر هم یکی از این روزهایی است که در تقویم با یاد شهید دکتر مفتح بنام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گرفت.همیشه و در همه حال هرگاه کاری با اتحاد صورت گرفته نتیجه بهتری داشته است.وبی تردید نقش وحدت حوزه و دانشگاه در پیروزی انقلاب اسلامی جدای از این مساله نبوده است.
در مجموع میتوان بهترین شکل وحدت حوزه و دانشگاه را با عنایت به اندیشه حضرت امام (ره) در توجه به موارد پنجگانه زیر جستجو کرد:
1. توجه دانشگاهیان به ریشه های وابستگی نهاد دانشگاه و خود باختگی تاریخی، وابستگی فکری و به دور از هویت و فرهنگ جامعه بودن این نهاد(عنایت به بومی سازی و اسلامی شدن دانشگاه) و تلاش در جهت ارتقای این نهاد علمی.
2. توجه حوزویان به ریشه های تحجر و گسترش قلمرو فکری - معرفتی خود متناسب با نیاز انسان معاصر و نیز در راستای پیش فرضها، مبانی دینی و ماوراء الطبیعی مورد نیاز علوم دانشگاهی.به عبارت دیگر، تقسیم کار ساختاری با توجه به مبانی معرفتی علوم طبیعی و انسانی و حوزههای معرفتی فلسفه علم و فلسفه علوم اجتماعی.
3. وحدت آرمانی در عرصه فعالیتهای سیاسی - اجتماعی به عنوان دو قشر تعیین کننده و سرنوشت ساز فکری - فرهنگی در جامعه.
4. توجه به موانع تاریخی و سیاسی - اجتماعی و نیز ایجاد وحدت بین روحانیون و دانشگاهیان با عنایت به نقشهای مورد انتظار جامعه از حوزه و دانشگاه و پرهیز از یکسویه نگری در وحدت.
5. عنایت به معنویت و تهذیب نفس در دو نهاد حوزه و دانشگاه در کنار فعالیتهای علمی و پژوهشی.
آنچه در این نوشتار از اهمیت بیشتری برخورد دار است، توجه به دیدگاه امام(ره) و بررسی آن است. لذا دریافت ما از کلام امام(ره) این است که ایشان به قضیه وحدت حوزه و دانشگاه، بیشتر به عنوان یک واقعیت تاریخی - اجتماعی مینگریستند و عمدتآ از این زاویه به تحلیل آن میپرداختند، تحلیلی که میتوان عنوان «جامعه شناسی تاریخی رابطه حوزه و دانشگاه» بر آن نهاد.
تأمل در دغدغه خاطر امام (ره) نسبت به وحدت حوزه و دانشگاه، بیان از دل مشغولی و اهتمام بیشتر ایشان به وحدت سیاسی و عاطفی و ارتباط و همبستگی بین روحانی و دانشگاهی و توجه و هشدار نسبت به توطئه های بیرونی و درونی در جهت بر هم زدن این وحدت بوده است و آنچه به طور خاص جلب نظر میکند، مسئله وحدت روحانی و دانشگاهی است تا وحدت حوزه و دانشگاه.
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 34143
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید